Az Oscar ideje alatt lesz Andy Vajna Los Angeles-i temetése

A világhírű filmproducert szülei és fia, Justin mellett temetik majd el a Los Angeles-i Westwood Village temetőben.

Andy Vajna budapesti temetése után hamvainak egy részét Los Angelesben helyezik örök nyugalomra fia, Justin és szülei mellett – írja a Blikk. A lap információi szerint pedig az időzítés sem véletlen, ugyanis az Oscar-gála hetére esik a temetés időpontja. A Blikk Los Angeles-i forrása azt mondta, hogy még a február 24-ei esemény előtt lezajlik a szertartás.

Hirdetés

A család azért ezt az időpontot választhatta, mert így lehetővé teszik, hogy minél többen leróhassák kegyeletüket a világhírű filmproducer előtt, hiszen az Oscar hetében már folyamatosan érkeznek Los Angelesbe a filmes szakma nagyjai.

A Blikk információi szerint Andy Vajna hamvait a héten szállítják Los Angelesbe, temetésén pedig természetesen özvegye, Vajna Tímea is részt vesz.

Andy Vajna családjával 1956-ban menekült el Magyarországról, az Egyesült Államokban kezdett új életet, itt indult filmes karrierje is. Életének jelentős részét Amerikában töltötte, ezért korábban ő is úgy nyilatkozott, hogy azt szeretné, ha ott temetnék el szülei és fia, Justin mellé.

szmo.hu

Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!