Nem csak 7 üléses, de hat ajtós is ez a 26 éves Audi ritkaság

Kár, hogy erre nem lehet kiügyeskedni a két és félmilliós támogatást, mert micsoda kuriózum.

Hirdetés

Ha manapság náluk valaki családi autót keres, akkor már csak a hétüléses autókra adott kedvezmény miatt is, érdemes lesz alaposan végigtanulmányozni a kínálatot. Persze, csak ha új autót keres.

Itt egy másik, és igen extrém megoldás, ha több ülőhelyre van szükségünk a család miatt. Akkor választhatunk akár ilyen ritkaságot is, mint ez, a Csehországban árult hétüléses Audi 100 2.8 Quattro Long C4.

© rajveteranu
© rajveteranu
© rajveteranu

A C4 generáció volt az utolsó, ami még 100-asként futott, mielőtt az A6 jelölés megjelent volna. Főként a 2,8 literes, 171 lóerős motorral volt kiváló darab, mint ebben is. A kocsi 1993-as modell és nem sokat, alig 28 ezer kilométert futott eddig. A hatajtósra nyújtott változat pedig páratlan belőle.

Érdekessége még, hogy állítólag több évig állt a Tatra autógyár raktárában, valamiféle fizetségként, mielőtt egy Audi márkakereskedő megvásárolta volna. A hátránya még, hogy az autó nem rendelkezik érvényes dokumentumokkal így a műszakiztatása lehet, nem éppen hálás feladat, de a ritkasága miatt, mindenképp megérné.

Igaz nem adják olcsón, az ára 500 ezer koronára van kiírva, ami több mint 6 millió forint.

via hvg.hu

Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!