Belföld

A Facebookon üzengettek egymásnak a Ráckevén lövöldöző banda tagjai

Egy hetek óta tartó vita után szabadultak el az indulatok csütörtök este Ráckevén. Olvasónk szerint két banda csapott össze, mert az egyik csoport tagja olyan drogtól lett rosszul, amit a másik csapattól kapott.

Ezért először múlt héten álltak bosszút. Akkor egy férfit vertek össze vascsővel, olvasónk szerint csütörtökön emiatt akart revansot venni a másik banda. Vasvillákkal, vascsövekkel, kardokkal és szablyákkal vonultak a Bercsényi utcába. A balhé előtt egyébként a Facebookon, élő videókban üzengettek egymásnak. Egyikőjük például arról beszélt, hogy „aki nem jelentkezik nála másnap 10 órakor, annak elvágták a gyertyáját”.

A rendőrség tegnap este csak annyit közölt, hogy nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és biztosítják a nyugalmat. A mentők a lövöldözés után összesen kilenc embert szállítottak kórházba. Egy ember súlyos, nyolc pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ma a Police.hu azt írta, hogy összesen öt embert vettek őrizetbe, egy 53 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték a letartóztatását.

via  index.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül