Belföld

Áramütés Baranyában: megszólalt a panzió tulajdonosa a kétéves kisfiút ért balesetről

Palkonya – Megszólalt annak a vendégháznak az üzemeltetője, ahol egy kétéves kisfiút ért áramütés pénteken: szerinte az apának kellett volna bocsánatot kérnie.

Mint megírtuk a gyermek első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett: Zalán tenyere és karja akkor égett össze, amikor a szálláshely udvarán egy lámpaoszlopból kilógó vezetéket fogott meg. A Borsnak nyilatkozott az édesapa, és megszólalt a vendégház üzemeltetője is.

Őszintén nem érzem úgy, hogy nekem kellett volna elnézést kérnem, éppen hogy az édesapának kellett volna bocsánatot kérnie, mert nem vigyázott a kétéves gyermekre. Ilyen alapon besétálhatott volna a közelben lévő megáradt patakba is. Azért is én lennék a felelős? 

– mentegetőzött a tulajdonos a napilapnak. Hozzátette: a 230 voltos vezeték be volt tekerve egy zacskóval, és le volt ragasztva, ami biztonságos. Sok-sok kisgyerek volt már ott, de soha semmi probléma nem történt – állítja a tulajdonos. A család egyébként egy esküvőre érkezett, de a pécsi gyermekklinikán kötöttek ki. Zalán maradandó égési sérüléssel megúszta a balesetet, otthonában lábadozik – írták. A rendőrség eljárást indított.

via blikk.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül