“Azt is megkérdőjeleztük, hogy lesz-e holnap” – a Schobert-család legsötétebb napjairól vallott Rubint Réka

Schobert Norbiék talán boldogabb időket élnek, mint valaha, azonban ez nem mindig volt így. A fitneszguru műtéteinek idején az orvosok mindössze 10 százalékot jósoltak neki az életben maradásra.g-rktkpTURBXy81M2MxZmFlODUwZGY2MzkzMzIwMTAwNmJkZGViM2U4My5qcGeSlQMAAs0DFM0Bu5MFzQMgzQHC-300x169 "Azt is megkérdőjeleztük, hogy lesz-e holnap" - a Schobert-család legsötétebb napjairól vallott Rubint Réka

Sokkoló részletekbe avatta be a Hot Magazint Rubint Réka. A személyi edző családja legsötétebb napjairól mesélt legújabb interjújában. Norbi műtétei előtt a család egy közös nyaralásra utazott, a családfő egészségi állapota azonban ott sem hagyta őket nyugodni.

“A világ legszebb helyein jártunk, ragyogott ránk a nap, jó ételeket ettünk, mégis tele voltunk félelemmel, szorongással. Pedig ekkor még fogalmunk sem volt róla, hogy majd azt is megkérdőjelezzük, hogy lesz-e holnap” – mesélte Réka.

Utazásuk után nem sokkal ugyanis, kiderült, hogy a családapa egészségi állapota rosszabb, mint gondolták.

“Norbit egy húsevő baktérium fertőzés miatt kétszer operálták, a második után az orvosok tíz százalék esélyt adtak neki a túlélésre. Amikor a férjem jobban lett, és hazaengedték, tudtam, hogy ez sorsfordító hatással lesz az egész családunkra.”

Rékáék a szörnyű betegségből megtanulták, hogy értékelniük kell, amijük van. A mindig is rajongásig szeretett férjét végképp maga elé helyezte, a kettőjük között kapocs pedig még szorosabb lett, mint valaha. Elmondása szerint le sem tudják venni egymásról a kezüket.

A nehéz idők elmúltak, Norbiék pedig visszautaztak oda, ahol az egész rémálom elkezdődött, mégsem voltak bennük rossz érzések. A családi vakáción mindenki ki tudta zárni a korábbi negatív tapasztalatokat.

“Őszintén mondom, Norbival sehol nem tört ránk a múlt fájdalma, nem rohamoztak meg a keserű emlékek. Mindössze egyszer hoztuk szóba, amikor a gyerekek már aludtak, és ezt is úgy, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy egészségesen, boldogan jöhettünk vissza” – mesélte utazásukról a szerető feleség.

via blikk.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül