Bennégett egy 9 éves kisfiú és nagymamája Simaságon egy lakásban

Teljesen kiégett egy lakás a Vas megyei Simaságon péntek délelőtt, a Nyugat.hu azt írja, a tűzben meghalt egy 9 éves kisfiú és nagymamája is.

A lap szerint a lakásban a nagyszülőn és unokáján kívül egy másik idős nő tartózkodott még. Az nő azt mondta,

A GYERMEK GYUFÁVAL JÁTSZOTT, MAJD ELBÚJT. MIKOR FELCSAPTAK A LÁNGOK, Ő ELSZALADT SEGÍTSÉGÉRT, A GYERMEK ÉS MAMÁJA VISZONT NEM JUTOTTAK KI A LAKÁSBÓL.

112 Press videót és fotókat is közölt a tragikus lakástűz helyszínéről:

Beszámolójuk szerint a lakás teljesen kiégett, az erkély felé sem lehetett menekülni, mivel az tele volt pakolva. A helyszínre a sárvári és a csepregi tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult, valamint a fotók szerint mentőhelikopter is érkezett. A két holttestre azután bukkantak, hogy sikerült megfékezni a lángokat.

A katasztrófavédelem szerint bútorok égtek az egyik helyiségben, az épület teljesen megtelt füsttel. Az egységek az égő lakásból két embert, a szomszédból pedig további egy személyt mentettek ki, és egy gázpalackot is ki kellett hozniuk az épületből.

Úgy tudni, a kilenc éves kisfiú születésnapját három nappal korábban ünnepelte a család. A gyermek szülei pénteken délelőtt dolgoztak, a velük élő nagymama vigyázott a fiúra.
Via hirek.ma

Ha további érdekes tartalmakat szeretne kapni csatornánkról, akkor kövessen minket Facebookon.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül