Belföld

Dübörgött a zene az üres stadionban: Mészárosék zárt körű, zenés-táncos mulatságot tartottak az új Puskás Arénában

Nagyszabású ünnepséget rendeztek a nemzeti stadionban egy Mészáros Lőrinchez köthető építőipari cég születésnapja alkalmából – írja a Magyar Hang. Horváth Charlie élőben, az ausztrál AC/DC Thunderstruck című száma a lejátszóból dübörgött az üres Puskás Arénában.

A bulit az egyik résztvevő meg is örökítette. Ő nem más, mint Schmidt Zoltán, a Mészáros Lőrinc gyerekeinek érdekeltségébe tartozó Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója és a Rádió 1 új tulajdonosa – írja a lap.

A bulira a ZÁÉV Zrt. 70. születésnapja alkalmából került sor, és a képek tanúsága szerint csak az ünneplők tartózkodtak a 69 ezer férőhelyes arénában. Horváth Charlie-n kívül néptáncosok és népzenészek is felléptek, a résztvevők pedig karácsonyi sapkában parádéztak.

Sport - Budapest - Puskás ArénaPuskás Aréna

Fotó: Róka László

A Magyar Hang emlékeztet rá, hogy a cég szinte napra pontosan egy éve került Mészáros Lőrinc céghálójához. A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. tavaly január 21-én jelentette be, hogy közvetlen irányítást szerez a Pannon Speed Pro Vagyonkezelő Zrt. felett, amely tulajdonosa az állami és önkormányzati közbeszerzéseken igen sikeres ZÁÉV Építőipari Zrt.-nek. A Talentis Group Zrt. négytagú igazgatóságában Mészáros Lőrinc három gyereke ül.

A ZÁÉV Zrt. egyik legnagyobb beruházása éppen az új nemzeti stadion felépítése volt, a megbízást a Magyar Építő Zrt.-vel konzorciumban nyerte el. A Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. korábbi közleménye szerint a győztes ajánlata tartalmazta az építés költségét, három hónapig az üzemeltetést és a nyitórendezvény költségeit. Ez a Magyar Hang szerint azt jelenti, hogy a cég a stadionban rendezett magának születésnapi bulit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
2019. szeptember 17.

Egész éjszaka üvöltött a Rammstein az új Puskás Stadionban, pedig nem is volt koncert

A lap cikke után a Felcsút elővárosaként is emlegetett Bicske momentumos önkormányzati képviselője, Molnár Dániel közérdekű adatigénylést nyújtott be a 150 milliárd forint adófizetői pénzből felépült aréna üzemeltetőjéhez. Molnár többek között azt szeretné megtudni a Nemzeti Sportközpontok nevű költségvetési szervtől, hogy

Mészárosék fizettek-e a stadion kibérléséért, vagy esetleg ingyen kapták-e meg a bulira.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül