Belföld Búlvár

Éjszaka meghalt a Büknél rosszullét miatt szántóföldre hajtó autóvezető

A férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.

A rosszullétet követő balesetről beszámoltunk . A mentők a helyszínen stabilizálták a férfi állapotát, majd kórházba szállították, ahol újra kellett éleszteni. A beteg szervezete azonban feladta a küzdelmet, kedden éjszaka elhunyt.

Hosszan haladt a szántóföldön az Opel
Hosszan haladt a szántóföldön az Opel
 Tánczos Mihály
Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Információnk szerint a sofőr a balesetben nem sérült meg, a halálát a rosszullétét kiváltó szervi eredetű probléma okozta.

A mentők a helyszínre kiérve szembesültek vele, hogy saját bajtársukhoz riasztották őket, a sofőr az Országos Mentőszolgálat büki munkatársa volt.

Terepjáró vontatta vissza az útra az Opelt
Terepjáró vontatta vissza az útra az Opelt
 Tánczos Mihály

Fontos kiemelni a szemtanú szerepét az esetnél, aki felismerte, hogy baj lehet az útról lehajtó sofőrrel, ezért azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót, így a segítség a lehető leggyorsabban érkezett. Ha nincs szemtanú, vagy nem törődik a látottakkal, akkor az autót – benne a sofőrrel – jó eséllyel csak napkeltekor találták volna meg.

Így viszont elmondható, hogy a jármű vezetőjének az életét a gyors, szakszerű beavatkozás sem tudta megmenteni.

via hirek.ma

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül