Elképesztően olcsó mobilnet-szolgáltatás indul

Saját mobilhálózatot indít a DIGI, 1000 forintért kapnak 50 giga mobilnetet a DIGI azon ügyfelei, akik a Telenorral kötött, és most megszűnő partnerség keretében kapták eddig a mobilnetet. Pletykák szerint 3500 forint lesz a korlátlan hívást és 50 giga adatforgalmat tartalmazó csomag a DIGI-nél, ha majd elindítják a hanghívás-szolgáltatást is.

A DIGI megszünteti a Telenoral kötött korábbi kereskedelmi kapcsolatát, és elindítja saját új mobilhálózatán az önálló mobilnetes adatszolgáltatását, az ügyfeleket erről levélben tájékoztatták.

Media1 által megszerzett, az ügyfeleknek kiküldött tájékoztatólevelek alapján mindössze 1000 forintért 50 gigabájtnyi adatkeretet kínálnak fel azoknak, akik eddig a Telenorral kötött partnerség alapján kaptak mobilnetet a DIGI-nél. Ezek az árak kifejezetten olcsónak számítanak. Igaz, a maximális le- és feltöltési sebesség nem túl magas: a letöltés 15, a feltöltés 2 Mbit sebességű lesz másodpercenként a tájékoztatólevelek alapján.

Az egyelőre nem ismert, hogy kik és milyen feltétekkel tudják majd igénybe venni a szolgáltatást, így elvár-e a cég például hűségidőt, illetve az ország mely területein élők vehetik majd igénybe a DIGI mobilnetet.

A szakportál olyan, egyelőre hivatalosan nem megerősített, de bennfentes pletykákat is hallott, hogy akár már a hangszolgáltatást is bekapcsolhatják a hálózaton június elsején.  A havi díj 3500 forintba kerül majd a korlátlan beszélgetést, sms-t és 50 gigabájt adatforgalmat is magába foglaló csomag esetében.

hvg.hu
Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!