Előzésben lévő teherautót előzött volna az Audi, egy kombájn vágókésének rohant Kisdarócnál

A teherautó is a kombájnt előzte, de hárman más sokan voltak az úttesten.

Egy Kisunyom felé tartó teherautó kezdett egy lassú mezőgazdasági munkagép előzésébe, amikor a teherautó mellett a padkán elhajtott egy Audi, ami megpördült és a kombájn vágóasztalának csapódott - írta a balesetről a 112 Press, amely további képeket is közölt.

A balesetben szerencsés módon senki sem sérült meg. A kombájn pár száz méterrel korábban, az aratás végeztével hajtott fel a főútra, kísérőautó segítségével és nem sokkal később már el is hagyta volna a 86-ost.

A járműszerelvény kb. 25 km/óra sebességgel haladt.image-92 Előzésben lévő teherautót előzött volna az Audi, egy kombájn vágókésének rohant Kisdarócnál

A szlovák rendszámú teherautó magyar vezetője elmondta, hogy belenézett a tükörbe, kitette az irányjelzőjét és így kezdte meg az előzést. Az Audi ezután húzott el mellette a padkán, majd a személyautó sofőrje elvesztette az uralmát a járműve felett és ezután ütközött a John Deere munkagéppel. Az Audi a teherautóval nem ütközött.

A mezőgazdasági munkagépek vezetői nincsenek könnyű helyzetben, mivel számukra sok helyen nem állnak rendelkezésre olyan főutakat tehermentesítő mezőgazdasági utak, mint Ausztriában, így kénytelenek igénybe venni a főutakat is a munkaterületre jutáshoz.

via hvg.hu

Ha további érdekes tartalmakat szeretne kapni csatornánkról, akkor kövessen minket Facebookon.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül