„És még Bambi is kapható” – Ötven év után feltámad a legendás üdítő

A napokban dobja piacra az 50-es, 60-as évek ikonikus üdítőitala nyomán készült Bambit, a több mint 50 márkát menedzselő Unger and Partners.bambi-300x156 „És még Bambi is kapható” – Ötven év után feltámad a legendás üdítő

Unger Zsolt az új projektről mindössze annyit árult el a Marketing&Media magazinnak, hogy a legújabb Bambi üdítőknél, meg nem nevezett megrendelőikkel közösen négy receptúrát alkottak meg.

Elmondása szerint ez egy craft üdítő lesz, amely az 1947-ben a Hazai Szikvíz és Üdítő Italok Üzemében született termék nyomán készül. Az édes ízét a gyümölcstartalom garantálja, tehát nincs utólag cukrozva. Botanical szódként aposztrofálják a természetes gyümölcspermet miatt, a négy ízből az egyik gyömbér- és borókakombináció lesz.

A szocializmus korszakának ismert üdítőjét annak idején két és féldecis csatos üvegben forgalmazták. 1970-ben szűnt meg, amikor a FÁJIV margitszigeti üzemében hozzálátott a Pepsi palackozásához és emiatt leállította az üdítőt gyártó gépsorokat. Számtalan próbálkozás igyekezett azóta feléleszteni a márkát, de a siker eddig elmaradt – írta a napi.hu.

168óra

Ha további érdekes tartalmakat szeretne kapni csatornánkról, akkor kövessen minket Facebookon.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül