Féláron viszi a MÁV az utasokat a Rogánnéhoz köthető rendezvényre

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt kapnak azok, akik az október 13-i FitBalance Aréna rendezvényre utaznak – közölte a MÁV.

A Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra szóló jegyet kizárólag a jegypénztárban lehet megvenni, és ahhoz, hogy érvényes legyen a visszaútra, a program helyszínén le kell pecsételtetni.

A FitBalance Arénát szervező céget a 444.hu szerint 2019 májusában vette meg a Nakama & Partners Kft., mely Rogán Cecília és Sarka kata közös cége.

hvg.hu írta meg korábban, hogy a társaság a Fitbalance Aréna Tavasz, Fitbalance Kids és Nemzeti Futóverseny védjegyeit birtokolja. Az ingyenes rendezvényeket közel félmilliárd forint állami pénzzel sikerült megtolni: a Magyar Villamos Művek 230 millóval, a Szerencsejáték Service Zrt. 205 millióval, az Antenna Hungária 60 millió forinttal segített.

A lap szerint a vállalatok jóval szerényebb mértékben tolták a szóban forgó rendezvényeket, mielőtt Rogán Cecília érdekelt lett volna velük kapcsolatban.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül