Gyász: váratlan hirtelenséggel elhunyt az elismert, magyar főorvos

Elhunyt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológiai Osztály főorvosa, Dr. Szepes Attila, 51 éves volt – közölte a szomorú hírt a Bács-Kiskun Megyei Kórház a honlapján.Gyász: váratlan hirtelenséggel elhunyt az elismert, magyar főorvos

Dr. Szepes Attila 1967. március 13-án született Szegeden. 1992-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel, ahol pályakezdőként az I. számú Belgyógyászati Klinikán kezdte meg orvosi hivatását. 1997-ben szakorvosi képesítést szerzett belgyógyászatból, majd 1999-ben gasztoenterológiából .

Dr. Szepesi Attila 2009. február 1-től haláláig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológiai Osztályát vezette osztályvezető főorvosként.

Vezetésének köszönhetően az osztályon kiváló orvos- és ápolás szakmai munka valósult meg. Az osztály a belgyógyászati és gasztroenterológia fekvő- és járóbeteg ellátás mellett a profiljainak megfelelő szakrendelést is végez. Kinevezését követően egy jól felkészült, szakmai orvos team-et tudott kialakítani. Főorvos úr az endoszkópos ultrahang vizsgálatok területén hazánk egyik leggyakorlottabb és legfelkészültebb orvosa volt.

2013-ban regionális gasztroenterológus szakfőorvosi megbízást kapott.

“Hirtelen távozásával a Bács-Kiskun Megyei Kórház a betegek, a munkatársak és a szakmai körök által is, hazai és nemzetközi szinten elismert egyik legkiválóbb szakemberét veszítette el, akinek munkája és személyisége nélkülözhetetlen lesz mindennapjainkban. Empatikus, munkatársai és betegei tiszteletét, szeretetét bíró példamutató szakemberként őrizzük meg szívünkben és emlékezetünkben. Kegyelettel búcsúzunk Tőle, emlékét megbecsüléssel, tisztelettel megőrizzük.” – ezekkel a sorokkal búcsúzik főorvosuktól a kórház.

via blikk.hu

Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!