Hableány tragédia: Ez történhetett az utolsó, meg nem talált áldozattal.

A rendőrség még mindig nagy erőkkel keresi az utolsó, egyelőre meg nem talált áldozatot, akinek már régen a vízfelszínre kellett volna emelkednie. A Duna déli szakaszán már hat holttestet is találtak, de egyik sem a Hableány áldozata volt.m3OktkpTURBXy9mNzQ3MDg4N2RkZDc4NjcwZTMwYTU4ZjM4ZjI3YjYxMi5qcGeSlQMAzL3NF4DNDTiTBc0DIM0Bwg-300x169 Hableány tragédia: Ez történhetett az utolsó, meg nem talált áldozattal. utolso tragedia tortenhetett talalt hableany aldozattal

A Hableányon utazó koreainak két-három nappal a baleset után már felszínre kellett volna emelkednie a testben felgyülemlő gázok miatt! Ez viszont látszólag nem így volt, de akkor mi történhetett?

A lehetőségek között ott van, hogy a folyó állatai okoztak károkat a testben, de az is erősen elképzelhető, hogy megakadt valahol.

– A Dunában rengeteg II. vi­lágháborús roncs található, drótkötelek, amikben könnyen fennakadhat a tehetetlen test. A baleset alatt vagy utána egy hajócsavar is mérhetetlen károkat tehet benne, de beleakadhatott egy uszály kötelébe, ami ki tudja, merre húzza magával – mondja a Borsnak a szakértő.

Ha így van, akkor még mindig esélyes, hogy egyben találják meg a holttestet, mivel azt a hűvös víz konzerválhatta. Hacsak külön atrocitás nem érte, akkor egyben is lehet dr. Szeles Géza szerint.

Boncolásra mindenképpen szükség lesz, de a DNS-t több helyről is ki tudják nyerni, de sokat segít ha van az áldozaton egy megkülönböztető jel, mint mondjuk egy tetoválás.

Arra is van esély, hogy a holttest külföldre sodródott, és akár Szerbiában vagy Bulgáriában is lehet.

Bors

Ha további érdekes tartalmakat szeretne kapni csatornánkról, akkor kövessen minket Facebookon.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül