Hoppá: jó híreket kapott Berki Krisztián a főpolgármester-választással kapcsolatban

Nem bízza a véletlenre a tévés, aki még egy számmisztikushoz is ellátogatott: jó híreket kapott a főpolgármester-választással kapcsolatban Berki Krisztián.

Szinte égi jelnek tekinti Berki Krisztián, hogy október 13-ra írták ki a főpolgármester-választás időpontját. Mint azt a Blikk is megírta, Berki Krisztián múlthét pénteken számolt be arról, hogy ő is ringbe száll Budapest főpolgármesteri székéért. Bár a tévés sosem tervezte, hogy politikával foglalkozik majd, mégis úgy érzi: nyugdíjba kell küldenie a jelenlegi főpolgármestert, Tarlós Istvánt.

Az önkormányzati választásokat Áder János államfő október 13-ra tűzte ki. Berki Krisztián egy asztrológiával is foglalkozó szakembernél is járt, aki megerősítette őt céljában.MkjktkpTURBXy9jNGY1YTJhNmYxMmVhYzYzNjQ1ZGQ2YjEzNTA5YzRkMC5qcGeSlQMAzIrNDcPNB72TBc0DIM0Bwg-1-300x169 Hoppá: jó híreket kapott Berki Krisztián a főpolgármester-választással kapcsolatban

"Képzeljétek el, hogy egy asztrológiával, számmisztikával és a csillagok állásával foglalkozó szakembernél jártam. Hálás köszönet, hogy Áder János október 13-ra írta ki a választást, mert hogy mit is mondott a szakember? Két dátum a nyerő dátum az életemben: a 26-a és a 13-a. 26-án volt az esküvőm, az kipipálva. 13-a pedig már nemcsak az én napom, hanem közösen, veletek budapestiekkel, a mi napunk is" - mondta Berki Krisztián, aki tényleg komolyan gondolja, hogy indul a főpolgármester-választáson.

"Október 13-a már nem csak az én napom, hanem a ti napotok is! Mert veletek megcsinálom, veletek én leszek Budapest új főpolgármestere" - írta a tévés a videóhoz, amit a Ripost szúrt ki.

Ha további érdekes tartalmakat szeretne kapni csatornánkról, akkor kövessen minket Facebookon.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül