Belföld

Hoppá! Véletlenül a vártnál jóval hatalmasabb dinoszauruszt sikerült rendelnie az apukának – videó

Bizonyára mindenki számára ismerős a gyakran elképzelhetetlenül nagy eltérés egy-egy online piactéren megrendelt, majd kézhez kapott termékkel kapcsolatban. Ezeknél minden esetben arról van szó, hogy a tényleges tárgy kisebb, csúnyább, silányabb, mint ami a mellette feltüntetett képen látható.

Egy Andre Bisson nevű férfi is nagyot nézett, amikor kiszállították a netről rendelt dinoszauruszszobrát – azzal a különbséggel, hogy ő jóval kisebbre számított. A brit apuka négyéveskisfia, Theo ugyanis „a létező legnagyobb carnotaurusra” vágyott.

Épp akkor hirdette meg a helyi vidámpark, hogy megválnának dínójaiktól: Bisson kapva kapott az alkalmon, és felkereste a cég weboldalát. Szerencsére a meghirdetett szobrok között egy carnotarus is volt, habár 1000 fontba került (több mint 400 ezer forint). Az apa úgy volt vele, hogy ha fia erre vágyik, meg is kapja, ezért meg is rendelte a dínót.

– A probléma az volt, hogy a szoborról egyetlen kis kép volt feltüntetve: sem a mérete, sem más adat nem derült ki. Őszintén szólva nem is nagyon érdekelt – nyilatkozta Bisson.

Az igazi meglepetés ezután jött: a férfit felkereste a szállítócég, hogy a megrendelt terméke a legnagyobb kamionjukba sem fér el. Bisson ekkor kezdett el gyanakodni, hogy az a carnotaurus jóval nagyobb, mint amire számítanak.

– A futár egy darus teherautóval jött, és az érkezéstől még vagy 30-40 percbe telt a szobrot beemelni a kertünkbe. Hirtelen leforgott a szemem előtt, ahogyan véletlenül a házunk tetejére esik, én meg majd magyarázkodhatok a biztosítómnak, hogy egy carnotaurus pottyant le az égből… – tréfálkozott az apa.

A hat méteres dínószobrot végül biztonságban elhelyezték a család kertjében, Theo pedig a legszerencsésebb, legboldogabb kisfiúnak tartja magát, mert övé a létező legnagyobb carnotaurus.

(via)

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül