Belföld

Kastély volt vadászházából luxus lakás: ilyen egy 270 milliós, budai álomotthon!

15 bizonyító erejű fotóval hirdeti ingatlanát egy valódi kuriózum tulajdonosa. Az izgalmas, 200 nm-es ingatlan a II. kerületben, azon belül is a Lipótmezőn található. 15 fotó a frissen felújított, 830.000 eurós szépségről!

“Buda, II. kerület, Lipótmezőn 235 m2-es egykori kastély vadászházából teljeskörűen felújított, prémium villalakás eladó!Buda csendes, de közlekedését és ellátottságát tekintve tökéletes helyen található kuriózum ingatlanát kínáljunk eladásra. Az ősfás parkok mélyén rejtett patinás villák és kastélyok szomszédságában, az egykori Széchenyi kastély vadászházának prémium minőségben felújított egyedi, kuriózum ingatlanát kínáljuk eladásra Buda szívében.

A három szintes villa lakás bruttó 235 m2 (netto 175 m2), egy öt lakásos társasház fő albetétje, valójában egy teljes értékű, ékszerdoboz villa kizárólagos használatú 500 m2-es kerttel, intim környezetben. Az ingatlant hozzáértő, gondos kezet formálják és keltik újjá jelenleg, ötvözve a tradíciót a legmodernebb technológiákkal, természetesen mindezt prémium minőségben. A villa minden apró részletében jelen van az a finom harmónia, melyet a szív, a szakértelem és a nemes anyagok egyensúlya tud megalkotni. Egyedi, gyönyörű, szívet gyönyörködtető ingatlant kínálunk eladásra hasonlót kereső tulajdonosának legnagyobb örömére. Az ingatlan várható átadása 2019. december. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül