Keresi a rendőrség! Gyümölcsöket válogatott, miközben kilopták a táskáját

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a X. kerületi rendőrkapitányság

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, hosszú, barna hajú nőt, aki augusztus 14-én a 10 óra 43 perc körül egy Budapest X. kerületi üzlet bevásárlókocsijából meglovasított egy táskát, a benne lévő pénzzel, bankkártyával, iratokkal együtt.

A felvételen jól látható, hogy a keresett személy a bűncselekmény idején világos, hosszú nadrágot, fekete rövid kabátot, fekete cipőt és világos sapkát viselt. A videó elején, miután a nő kiszemeli a bevásárlókocsiban védtelenül hagyott táskát, tétován tesz néhány lépést az áldozat körül, jól láthatóan kiértékelve a helyzetet. Majd amikor áldozata gyümölcsválogatásba kezd, a tettes akcióba lép és néhány másodperc gondolkodás után kiemeli a táskát a bevásárlókocsiból és elhagyja a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül