Kozsó nagyban lophatta az áramot teaházával, most ezért kell felelnie

38zpfd-300x169 Kozsó nagyban lophatta az áramot teaházával, most ezért kell felelnie

Nagyobb értékű lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás miatt emelt vádat a Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség egy belvárosi teaház ellen. A vád szerint a helyet üzemeltető cég rávett egy ismeretlen személyt, hogy eltávolítsa a villanyóra plombáját, visszatekerje a számlálót, majd hamis zárpecsétet szereljen rá vissza.

Az ügyészség szerint a vádlott nem jelentette be a mérőóra állását, az éves leolvasás idején pedig nem biztosította az ellenőrzés lehetőségét. Így 2013 és 2016 áprilisa közt 1,75 millió forintos kárt okozott a szolgáltatónak, amiből csak 25 ezer forintot térített meg.

Ha a vádlott beismeri bűnösségét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 1 év 4 hónap 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést fog kérni a bíróságtól.

Bár az ügyészség nem nevezte meg, az adatok alapján az énekes Kozsóhoz köthető teaházról lehet szó, ami ellen 2016-ban indult eljárás víz- és áramlopás miatt. Kozsót  egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán jelentette fel, de az énekesnek hivatalosan már nincs köze a teaházhoz, mivel azt szülei nevére íratta.

via 444.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül