Kunmadarasi csecsemőgyilkosság: Felajánlották a 10 hónapos Hanna szerveit, három kisgyerek életét mentik meg

Letartóztatták a nőt, akit tíz hónapos kislánya meggyilkolásával gyanúsítanak. A történet felkavaró. A gyanú szerint a 21 éves anya halálra verte a csecsemőt. Úgy tudjuk, a gyerek koponyája négy helyen volt eltörve. Már a kórházba agyhalottként érkezett. Híradónknak a fiatal nő apja nyilatkozott, ő azt mondja, a babát nem lánya ölte meg. Szerinte a nő új élettársának állt útjában a kislány. További részletek a videóban.

83000-300x158 Kunmadarasi csecsemőgyilkosság: Felajánlották a 10 hónapos Hanna szerveit, három kisgyerek életét mentik meg

A videóban látható kunmadarasi házhoz riasztották a mentőket augusztus 4-én, mert egy 10 hónapos kislány rosszul lett, folyamatosan hányt. Amikor a mentők elindultak vele még magánál volt, mire beértek vele a kórházba, elvesztette az eszméletét és soha többé nem tért magához. Hanna koponyája négy helyen tört el, a szemei bekékültek, az arca felpuffadt, egyértelmű volt, hogy megverték. A kislány halála miatt, 21 éves édesanyját gyanúsították meg, le is tartóztatták.

“A szakértői vélemények beszerzése után, a nyomozóhatóság gyanúsítottként hallgatta ki a nőt és őrizetbe vette. Majd az ügyészség kezdeményezte a letartóztatásának az elrendelését, és a bíróság az ügyészség indítványával egyetértve elrendelte a mai nap a gyanúsított letartóztatását.” – nyilatkozta Zsilka László.

A fiatal nő a rendőrségi kihallgatása után, a karcagi rendőrség második emeleti ablakából kiugrott. Súlyosan megsérült, eltört a medencéje, a lába, az arca és mellcsontja, a debreceni Kenézy kórházban kezelik azóta is. Letartóztatásáról is ott döntött a bíró.

A videóban látható fotó tavasszal készült, a 21 éves Paula boldogan tartja kislányát az ölében, akkor még szüleinél Tiszaburán. Családja külön kérte, hogy ne takarjuk ki, az arcukat, hogy mindenki lássa, hogy mennyire örült a kis Hannának. Paula édesapja biztos benne, hogy nem a lánya bántotta a picit.

A család szerint a 21 éves nő másfél hónapja megismerkedett a facebookon egy férfival, aki elcsavarta a fejét új ruhákkal, parfümökkel, hogy aztán kihasználja. A nő és a pici, vele költözött 30 kilométerrel arrébb, Kunmadarasra.

“Megszökött vele, lányom beleszeretett, és olyan történt vele, hogy a lányomat, nem mondjuk 100 százalékosan, de ott is tudják, hogy ezek lánykereskedelemből élnek. Meg droggal foglalkoznak, a lányomat futtatták. A kis unokám 3 hétig volt vadidegenekkel.” – mesélte a lány apja.

Az apa azt mondja lányát Budapesten futtatták. Volt, hogy napokig nem tudták elérni, a rendőrségen feljelentést is tettek az eltűnése miatt. A gyámügynél pedig jelentették, hogy a kicsit magukhoz akarják venni, mert úgy látták bántják.

“Az oldalába cigicsikk volt belesütve. A kisujja meg volt égve így cigicsikktől és a lábával nem voltunk megelégedve, az is meg volt égve, a kislánynak.” – mondta az apa.

Ennek ellenére a kislányt a gyámügy visszaadta az anyának.

A férfi úgy látja a kis Hanna útban volt lányuk új családjának, és ők bántották azon a végzetes napon.

A történtekért a gyámügyet tartják felelősnek.

“Én mindenképpen feljelentem a gyámhatóságot, mert ők nagyon nagy hibát követtek el. Nem mentünk volna rendőrségre, nem lett volna öngyilkosság, nem lett volna gyilkosság.” – jelentette ki az apuka.

Úgy tudjuk a kis Hanna szerveit felajánlották, amivel három kisgyerek életét tudták megmenteni.

atv.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül