Lukács Laci gyereket szeretne.. Nem lehetetlen

Lukács Laci fél évvel ezelőtt megállapodott: feleségül vette 26 évvel fiatalabb szerelmét, akivel már a családalapításon gondolkoznak.

A Tankcsapda frontembere elárulta, az agglegénység nem önszántából ragadt rá, hanem – ahogyan fogalmazott – számára későn érkezett meg az igazi. Fiatalon pedig nem akart forrófejűen beleugrani egy házasságba. Feleségével most olyannyira komolyan gondolja a jelenlegi helyzetüket, hogy még egy gyerekre sem mondana nemet, sőt, szívesen vállalná az apai szerepet.

„Sokáig viseltem az ‘agglegény’ címkét, de ez nem volt szándékos. Csupán arról van szó, hogy nem akartam a koromból fakadó társadalmi elvárásoknak megfelelni, azaz fiatal fejjel elvenni valakit, akiben nem vagyok biztos száz százalékig. Én későn találkoztam az igazival, de most már az ötödik éve, hogy mellettem van, és boldogabbak vagyunk, mint valaha. Noha már házasok vagyunk, nem visz rá a lélek, hogy a feleségemnek szólítsam, ő továbbra is a csajom, akivel tényleg nagyon komolyan gondolom. Nem is kérdés, hogy jöhet-e egy baba, részemről semmi akadálya. Ő egy 25 éves, makkegészséges fiatal nő, és úgy érzem, én is remek formában vagyok, szívesen lennék már apuka” – árulta el a Lokálnak Lukács Laci.

via blikk.hu

Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!