Belföld

Megható rövid történet egy balesetben eltűnt, majd előkerült kutyáról

Péntek korán reggel egy Facebook-poszt kezdett el terjedni, amiben Bea egy csúnya baleset képét, illetve egy kutya fotóját osztotta meg. A szöveg pedig az volt:

SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI HANAKÁT!!! Párom ma reggel súlyos balesetet szenvedett az M3-as Gödöllői szakaszán. Egy felelőtlen sofőr esőben száguldozott… Hála az égnek kisebb sérülésekkel megúszta. A kutyánk Hanaka, egy rettentően felénk Shiba Inu kiszabadult a boxból és most nem tudjuk merre jár. Mire pàrom ki bírta magát szuszakolni a roncsból, addigra már nyoma sem volt. SEGÍTSETEK! OSSZÁTOK! VÁRJUK HAZA HANAKÀT!!!

A posztot alig egy óra alatt már több mint ezren osztották meg, miközben Bea elmondása szerint folyamatosan kapta az üzeneteket vadidegenektől is, egyikük például azt írta, el is indult a környékre keresni.

baleset3.PNG

Az autót vezető Zoli a képet látva tényleg csoda, hogy épségben szállt ki az autóból. Erre Bea elmondta, hogy

“AZ NAGY CSODA. A VEZETŐ OLDALI ÜLÉS VÍZ ALATT VAN. HA ELVESZTETTE VOLNA AZ ESZMÉLETÉT, AKKOR NEM ÉLI TÚL. VALAHOGYAN KIMÁSZOTT ÉS CSAK NÉHÁNY ZÚZÓDÁS VAN RAJTA.”

A másik autó sofőrjéről is annyit tud, hogy komoly sérülés nem történt, ő is ki tudott mászni az autóból. A balesetről a rendőrség is beszámolt.

A gyorsan terjedő poszt alatt egy órán belül jött egy komment, amiben egy Facebook-poszt volt. Egy nő megosztotta, hogy a kisbagi pihenő vécéjében talált egy rémült fehér kutyát.

baleset5.PNG

Amikor ezt látta Bea, felhívta a párját, hogy elmondja neki.

a telefonja teljesen elázott így csak annyit értett, hogy Kisbagi pihenő….

A rendőr, aki vele volt visszahívott és már úton is voltak Hanakáért

– meséli. Bea azt mondja, a legelső lépés volt, hogy felhívta az autópálya-rendőrséget, akik azonnal keresni kezdték a kutyát. “Mire a rendőrök odaértek a baleset helyszínére, már mondták a  páromnak, hogy mindenki a kutyust keresi”.

Végül Zoli a helyszínelő rendőrök egyikével elhajtott a pihenőbe, ahol a vécében még mindig ott volt a rémült Hanaka.

Fantasztikus összefogás volt

– összegzett Bea. A balesetnél és a kutya előkerítésénél a gödöllői autópálya alosztály rendőrei, Soós Roland és Nyíri Tamás főtörzsőrmesterek segítettek. A nagy találkozást egyikük örökítette meg egy fotón:

kuttyer
via index.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül