Belföld Búlvár

Megoperálták az Erdélyben lezuhant artistalányt, Miss Virginiát

Túl van a műtéten az a fiatal artistalány, aki egy hete zuhant le egy erdélyi cirkuszban. Virginiát egy altatás alatt háromszor is megoperálták, és úgy tűnik, felépül a későbbiekben.

Az egész artistatársadalom és rengeteg civil drukkolt a fiatal artistalánynak, Virginiának, aki egy hete zuhant le négy méter magasból egy erdélyi fellépésen.

Mint azt a Bors megírta: a Miss Virginia néven ismert művész egy rosszul rögzített vagy anyaghibás kötélen függött, amikor az elengedte magát, és a lánnyal együtt a porondra esett, mindkét csuklója és a jobb sarka eltört, bokája pedig megrepedt.

Virginiát azonnal kórházba szállították, onnan pedig mentővel Magyarországra hozták. Azóta egy magánkórházban fekszik, az átszállítást követő napokban pedig sor került egy műtétre is. Az operációt egy altatással végezték, ezalatt három korrekciót is végeztek a lányon, de szerencsére minden rendben zajlott, csupán egy aggasztó pont maradt a jövőre nézve: kiderült, hogy esés közben megsérült az ötödik csigolyája is, a család most azt reméli, hogy ezt a sérülést már nem kell műteni, és egy rögzítővel helyrehozható a zuhanás okozta kár.

– Jelenleg fáradt és sokat alszik, de a történtekhez képest nagyon erős. Nagy trauma érte minden téren – írta ki közösségi oldalára a lány hozzátartozója.

Korábban lapunknak Virginia testvére, Krisztofer elmondta, hogy testvérét kemény fából faragták, és a következő, márciusban kezdődő idényben már porondra szeretne állni. Azt még nem tudni, mi okozta pontosan a balesetet, a helyi rendőrség nyomoz az ügyben. A cirkuszt Virginia és testvére vezetik, a sátrat pedig az előadás előtt nem sokkal újra kellett építeni. Így lehetséges, hogy az építés közben csúszott be valami hiba, de megeshet, hogy a lány szerelte fel rosszul a köteleket, sőt az sem kizárt, hogy maga a kötél volt anyaghibás.

via borsonline.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül