Belföld Búlvár

Megrázó részletek: egy mikrohullámú sütővel verték agyon a szilveszterkor elhunyt dunavarsányi férfit

Megszólalt a szilveszter éjjel Dunavarsányban meggyilkolt férfi egyik ismerőse, s több, sokkoló részlet is kiderült az eseményekkel kapcsolatban.

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, szilveszterkor meghalt egy 56 éves dunavarsányi férfi. Négy nappal később megtalálták a holttestét, további öt napra rá kiderült, megölték. A Pest megyei rendőröknek csak 24 óra kellett a tettesek azonosításához és elfogásához.

A Bors oldala most azt is kiderítette, hogy az elhunyt férfi ismerte a három szabolcsi elkövetőt, akik közül az egyikük régi ismerőse volt. Így, amikor megtudták, hogy a férfinak egy nagyobb összeg ütötte a markát, meglátogatták és pénz akartak tőle kicsikarni. Amikor ez egyértelmű lett az áldozat számára, veszekedni kezdtek, majd elküldte otthonából nem várt vendégeit.

Csakhogy ez nem riasztotta el véglegesen N. Károlynét és partnerét, valamint a fiukat, Tamást. Nem sokkal később visszamentek a házhoz, rárontottak a dunavarsányi férfira, akit úgy megvertek, hogy rövidesen elvesztette az eszméletét. Miközben átkutatták értékek után a házát, egy váratlan pillanatban mégis magához tért a már félholt állapotban lévő férfi, akit az elkövetők mindennel ütni kezdtek, ami csak a kezük ügyébe került. Többek között porcelánokat vágtak hozzá, egy széklábbal és asztallal is többször megütötték, majd a halálos csapást egy mikrohullámsütővel mérték rá.

„Régóta ismerem, nagyon zárkózott életet élt, furcsa alakok sem jártak nála eddig” – kezdte a lapnak a férfi egyik helyi ismerőse, majd folytatta:

„Biztos kiszagolták, hogy nagyobb összeg ütötte a markát. Nemrégibenláttak errefelé egy háromfős bandát ólálkodni, többen is keresik az elkövetőket, állítólag valahonnan egy talicskát tolva távoztak. Nem tudjuk, a két eset összefügg-e.”

A bíróság elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

via blikk.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül