Megtalálták a focista ellopott kutyáját, de a jutalom elmaradt

Előkerült a Liverpool korábbi focistájának, Daniel Sturridge-nek a kutyája, amit hétfőn lopott el három betörő a csatár 1,5 millió dollárt érő (420 millió Ft) Los Angeles-i házából. A 29 éves játékos Instagram-oldalán egy videóban számolt be arról, hogy akármennyit hajlandó fizetni annak, aki tudja, hogy ki tört be hozzá, vagy tud valamit a kutyájáról, Lucciről. Sőt azt is felajánlotta, hogy 30 ezer dollárt (8,5 millió forint) fizet a betörőknek, ha visszahozzák a kutyáját.1913550_sturridge-kutya-insta-300x166 Megtalálták a focista ellopott kutyáját, de a jutalom elmaradt

Ez azonban nem történt meg. Legalábbis ezt állítja az eb megtalálója, Killa Fame rapper.

– A 30 ezer dollár hazugság volt – írta Twitter-oldalára Killa Fame, aki képekkel bizonyította, unokaöccsével találta meg a po­merániai törpespiccet. – Tisztességtelen ember Sturridge. Ha fe­hér lennék, biztosan fizetne.

A posztra reagált a focista ügynöke is, aki azt írta: a 29 éves támadó hálás a rappernek, és hamarosan ki is fizeti a jutalmat. Majd megkérte Fame-et, hogy távolítsa el a bejegyzését, aki ezt meg is tette. Mindenesetre Sturridge a videójában egyszer sem említi meg a kutya megtalálójának a nevét:

– El sem hiszem, hogy meglett. Nagyon boldog vagyok. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatott minket, és felhívták az embe­rek figyelmét arra, ami velem történt. Luccit Dél-Los Angelesből hoztuk el – fogalmazott a jelenleg szabadon igazolható focista, akinek ezek után aligha adnak sokat a szavára.

via borsonline.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül