Rossz hírt kaptunk! Kórházba került a legendás magyar televíziós

Aggasztó hírek érkeztek a nyolcvanas-kilencvenes évek legnépszerűbb telenovellája, a Szomszédok legendás rendezőjéről, Horváth Ádámról. A sorozat atyja hosszú ideje komoly egészségi problémákkal küzd.

A  közelgő születésnapja kapcsán kereste meg, de kérdéseinket már nem sikerült feltenni neki, mert elhaló hangon sokkoló hírt közölt:

„Rosszkor keresnek, beteg vagyok, esetleg a jövő héten próbáljanak hívni...” – kezdte pénteken Horváth Ádám, aki pár hónappal ezelőtt adott hosszú interjút a lapnak. Akkor elárulta, hogy nincs minden rendben az egészségével, de jól érzi magát: „Tudomásul veszem, hogy az idő rohamosan múlik, de nem foglalkoztat különösebben az elmúlás. Minden kornak megvan a maga szépsége, így én is próbálom azokat meglátni, megélni, megtapasztalni. Most épp az utóbbi van napirenden” – mesélte tavaly szeptemberben az idén 89. évébe lépő rendező.

Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt” – közölte munkatársunkkal keserűen, majd bontotta a vonalat.

via blikktruzs

Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!