Belföld Búlvár

Sokkoló felvétel – Végleges agyi sérülést okozott egy eltévedt baseball-labda a kétéves kislánynál

A névtelen kislány koponyatörést és agyi ödémát szenvedett, amikor 2019. május 29-én eltalálta egy rosszul elütött labda Houstonban egy baseball mérkőzésen.

A család ügyvédje, Richard Mithoff a napokban elmondta: a gyerek már soha nem lesz egészséges! Gyógyszeres kezelés alatt áll a kislány, és valószínű, hogy sosem teheti le majd a pirulákat. Állítása szerint a központi idegrendszer sérült a gyereknél.

A kislány családja nagyon aggódik, hiszen ez az idegrendszeri sérülés tanulásbeli problémákkal járhat. Bár ez majd a jövőben derülhet csak ki.

A szörnyű baleset a Houston Astros és a Chicago Cubs közötti összecsapás alatt történt.

A Chicago játékosa, Albert Almora olyan rosszul ütötte meg a labdát, hogy az fejen találta a nézők között ülő kislányt, aki a nagyapja öléből nézte a mérkőzést.

Almora az ütés után azonnal látta, hogy nagy a baj. A hatalmas hiba után letette az ütőt és a sírás kerülgette a férfit.

Könnyes szemekkel hagyta el a pályát a játékos, miután látta, hogy a gyerek súlyosan megsérült. Elsőnek egy biztonsági őr nyakába borult, és ott kezdett el zokogni a férfi.

Hatalmas felháborodást váltott ki az eset a lakosság körében. Sokan a pálya üzemeltetőjét hibáztatják, hiszen a hibás és foltokban felállított védőháló miatt történhetett meg a tragédia.

Azóta már hosszabb és erősebb háló védi a nézőket az eltévedő labdáktól.

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül