Súlyos állapotban szállították kórházba Demjén Ferencet! Altatásban tartják az orvosok

Az intenzív osztályra szállították azonnal.

A 72 éves énekes, Demjén Ferenc újra kórházba került, miután agyérgörcsöt kapott, állapota miatt az intenzív osztályra szállították hordágyon. Sajtósa nyilatkozott a Blikknek:

“Demjén művész úr múlt pénteken épp a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, de miközben az otthonában a betegszállítót várta, a várakozás miatt egyre izgatottabb lett, mivel az első kontrollja úgy végződött, hogy a májusi koncertjeit is le kellett mondania. A gyógytornával jól haladt, mégis megijedt, hogy ez megismétlődhet. Annyira felizgatta magát, hogy a betegszállítóban rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Először valóban azt lehetett hinni, hogy agyvérzést kapott.”

“Szerencsére a szigetvári kórházban hamar kiderült, nem agyvérzése, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse volt, amelyet rövid időn belül elláttak. A mielőbbi gyógyulása érdekében az orvosai altatják. A lehető legjobb kezekben és nyugalomban van, ezért joggal lehet remélni, hogynéhány hónapon belül a színpadra is visszatér. Ezt pontosan még azért sem lehet tudni, mert megakadt a csípőműtét utáni rehabilitációja. El van keseredve, hogy ismét koncerteket kellett lemondania, de feltett szándéka, hogy mindent bepótol, s ez erőt ad neki” – folytatta a sajtós, aki azt is elmondta, hogy nagyobb az ijedtség, mint a baj!

(Blikk)

Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!