Belföld

Szomszédja kertjében szülte meg a kisfiát – videó

Az amerikai Amy Robinson tavaly volt várandós a második gyermekével. Szeptemberben már mindenórás volt, és mivel elkezdődtek és egyre sűrűsödtek a szülési fájdalmai, úgy döntöttek férjével, hogy haladéktalanul a kórházba mennek.

Indulás előtt Amy átment a szomszédaihoz, akiket arra kért, legyenek kedvesek vigyázni egy negyedórát a nagyobbik gyermekükre, amíg megérkeznek a nagyszülők. Amy és a szomszédasszonya beszélgetését a szomszéd bejárati ajtaja fölé telepített kamera felvette, ahogy azt is, ahogy a fiatal anyuka a beszélgetés befejeztével alig lép kettő, hármat, majd összegörnyed. A felvételen látszik, hogy ebben a pillanatban elfolyik a magzatvize, beindul a szülés utolsó fázisa, a kinyomási szakasz. Ekkor már nincs mit tenni, valahogy fel kell készülni a baba érkezésére.Amy hangos sikítására kirohant a házukból a férj, aki épp a szükséges tárgyakat csomagolta össze, és a felesége segítségére sietett.
Pár perc telt mindössze el, mire a pici Arthur Alexander makk egészségesen a világra jött, éppen az édesapja tenyereibe pottyanva.

A szomszédok mindeközben hívták a mentőket, akik percek alatt a helyszínre értek. Dolguk azonban nem sok volt, azon kívül, hogy ők vágták el a köldökzsinórt. Az édesanyát és a kisfiát kórházba szállították, ahol megállapították, hogy remek egészségnek örvendenek mindketten. Egy pár napos benntartózkodás után hazatérve egy hatalmas kertipartival, a szomszédokkal közösen ünnepelték meg a kisfiú érkezését.

(via)

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül