Belföld

Titkos társ? Egy harmincas férfi kísérte Andy sírjához Vajna Tímeát

Családtagjaival és egy jóképű, harmincas férfival látogatott ki Andy Vajna sírjához özvegye – hozzátartozói szerint erős támasza Timinek a titokzatos idegen.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, hétfőn volt egy éve, hogy elhunyt Andy Vajna. A producer özvegye ennek okán kilátogatott egykori férje sírjához. A Bors olvasójának sikerült lencsevégre kapnia Timit Andy végső nyughelyénél – rajta kívül szeretett nagymamája, valamit húga és sógora is lerótta tiszteletét az újonnan elkészült márvány emlékműnél. Rajtuk kívül azonban egy ismeretlen, harmincas férfi is ott állt a Tímea oldalán.

A lap kiderítette, hogy a férfi jelenleg Timi egyik legnagyobb támasza a nehéz időszakban, ugyanis kapcsolatukról több közeli ismerősnél is érdeklődtek.

„Jól sejtitek, együtt vannak” – mondta egy barátja, aki szerint épp itt volt az ideje, hogy az özvegy újra mosolyogni tudjon valakinek az oldalán.

Ugyanakkor a titokzatos idegen – aki a lap szerint egy hazai milliárdosnak az üzleti életben szintén ismert gyermeke – a Bors megkeresésére tagadta, hogy ő lenne a fényképeken. Nem kívánt nyilatkozni a Vajna családdal való kapcsolatáról, szeretne a jövőben is csendes, normális, feltűnéstől mentes életet élni. Timi húgának férje, Tomi ennél kissé bőbeszédűbb volt.

„Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani.”

A lap Vajna Tímeát nem érte utol.

via blikk.hu

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül