Újra akcióban a fantom, aki kocsikat szemel ki ! Gergőnek hívják

Pécs – Akár börtönbe is kerülhet Gergő, aki jó pár autót zaklatott a közelmúltban.

Mint arról a Blikk is beszámolt, a férfi egy Smarttal tette magát boldoggá, az autó tulajdonosa pedig riadtan osztotta meg Facebook-ismerőseivel a nem mindennapi felvételt. Kiderült, a férfi nem most először gyömöszöl üzemanyagtartályba: korábban több autót  talált meg így, amivel kapcsolatban ő és a nagymamája is megszólalt a nyilvánosság előtt. Akkor azt mondták, főként haragosai kocsijait vadássza le, azaz töri le a tanksapkát, keni be vajjal az üzemanyagtartály nyílását, majd  merül szerelembe a kocsival. Az Opel esetében nem úszhatta meg pénzbírsággal a dolgot.

Csak a Corsa esetében tudott vádat emelni az ügyészség, mert a Smartnál a kár nem érte el az 50 ezer forintos szabálysértési határt 

– tudta meg a Bors Kutas Tamástól, a Pécsi Ügyészség szóvivőjétől. A napilap egy szomszéddal is beszélt a minap: Mitczki Ervinné azt nyilatkozta, a férfi két autójukkal is elbánt, de nem ők voltak az egyetlenek a környéken. Az opelesek még magasabb falat is építettek, mert Gergő túl sokszor járt át az autóhoz. Ezért korábban felfüggesztett börtönre és pénzbírságra ítélték a fiatalembert, így most nem kizárt, hogy letöltendő büntetés vár rá.

via blikk.hu

Megosztás ismerősökkel

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!